Sancak devir teslim töreni yapıldı 

Jandarma Okullar Komutanlığı'nda, "2015 Yılı Diploma ve Öğrenci Taburları Arasında Sancak Devir Teslim Töreni" gerçekleştirildi."2015 Yılı Diploma ve Öğrenci Taburları Arasında Sancak Devir Teslim Töreni" Jandarma Okullar Komutanlığı'nda yapıldı. Beytepe'

Sancak devir teslim töreni yapıldı 

Jandarma Okullar Komutanlığı'nda, "2015 Yılı Diploma ve Öğrenci Taburları Arasında Sancak Devir Teslim Töreni" gerçekleştirildi.

"2015 Yılı Diploma ve Öğrenci Taburları Arasında Sancak Devir Teslim Töreni" Jandarma Okullar Komutanlığı'nda yapıldı. Beytepe'de gerçekleştirilen törene İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk de katıldı. Törende 2 bin 500 kişi görev alırken çok sayıda da ziyaretçi töreni izlemek için Jandarma Okullar Komutanlığı Stadyumu'nda hazır bulundu. Tören sırasında yağan sağanak yağışa rağmen subay ve astsubay öğrencileri dimdik ayakta durdu.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Dereceye giren kursiyer ve öğrencilere diploma ve armağanlarını İçişleri Bakanı Öztürk verdi. Ardından ise Jandarma Okullar Komutanı'nın konuşmasıyla devam etti. Görevi teslim eden ve teslim alan JAMYO Komutanlarının özgeçmişlerinin okunmasının ardından sancak devir teslim töreni icra edildi. Tören, Jandarma Marşı'nın okunmasından sonra yapılan tören geçişiyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler