Sanata ve sanatçıya destek her zaman sürecek...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) bünyesinde faaliyet gösteren Gugulumdakiler Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan, "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" adlı oyunu izledi.Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nd

Sanata ve sanatçıya destek her zaman sürecek...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) bünyesinde faaliyet gösteren Gugulumdakiler Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan, "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" adlı oyunu izledi.

Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde sahnelenen oyunu Vali Öz ve eşi Rukiye Öz’ün yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile çok sayıda sanatsever izledi.

Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği oyun oyuncular tarafından beğeniyle sahnelerinken, geceye katılan Vali Öz, oyuncuları tek tek tebrik ederek onlara plaketlerini sundu. Vali Öz, Trabzon’un bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirterek, sanata ve sanatçıya desteklerini bundan önce de olduğu gibi sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem