Sanal Basın TV İzle ve Radyo Dinle Servisleri

"Sanalbasın Mashup Medya Projesi", Türkiye'nin önde gelen ulusal ve önemli yerel medya kuruluşlarının haber kaynaklarına tek bir site üzerinde hızlıca göz gezdirmek isteyenler için alternatif bir haber bağlantı hizmeti sunuyor. 1000'in üzerinde gazete ve

Sanal Basın TV İzle ve Radyo Dinle Servisleri


"Sanalbasın Mashup Medya Projesi", Türkiye'nin önde gelen ulusal ve önemli yerel medya kuruluşlarının haber kaynaklarına tek bir site üzerinde hızlıca göz gezdirmek isteyenler için alternatif bir haber bağlantı hizmeti sunuyor.

1000'in üzerinde gazete ve haber sitesini robot yazılımlarla, kısa aralıklarla tarayan sistem, günlük ortalama 12.000'in üzerinde haber ve 3.000'in üzerinde makale bağlantısını ziyaretçileri ile paylaşıyor.

Kullanıcılar yerel ve ulusal çapta kategorize edilmiş 600'ün üzerinde radyoyu Radyo Dinle linki üzerinden, 200'ün üzerinde TV kanalını TV İzle linki üzerinden canlı olarak izleyebiliyor, tüm ulusal gazetelerin birinci sayfalarına Gazete Manşetleri linki üzerinde göz gezdirebiliyor, dilediği taktirde dünya basınını takip edebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem