'Şan ve Şeref dolu' şafak defteri

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin karayolunda menfezin altına döşediği uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu Astsubay Selman Aksu ile birlikte şehit olan Er Kadir Kayıkçı'nın terhisine 15 gün kaldığı ö

'Şan ve Şeref dolu' şafak defteri

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin karayolunda menfezin altına döşediği uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu Astsubay Selman Aksu ile birlikte şehit olan Er Kadir Kayıkçı'nın terhisine 15 gün kaldığı öğrenildi. Kadir Kayıkçı şehit olmadan önce askerlik görevi boyunca her gün işaretlediği şafak defterinin fotoğrafını çekerek arkadaşlarıyla paylaştı.

seref_defteri.jpg


Şehit Er Kadir Kayıkçı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında askerlik görevi boyunca çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Kayıkçı'nın şehit olmadan önce paylaştığı fotoğraflar arasında her gün işaretlediği şafak defteri de bulunuyor. Kayıkçı'nın şafak defterinde 'Efsaneler 1991/2 - Şan ve Şefer Dolu' ve 'Geldim - Gördüm- Gidiyorum' yazıyor.

Şehit Er Kadir Kayıkçı, bugün İstanbul Ataköy 5. Kısım Cami'nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine Cumhurbaşakanı Abdullah Gül de katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem