Samsung Galaxy Grand On inceleme ve özellikleri

Samsung akıllı telefonlarda yine bombayı patlattı: Galaxy Grand On Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatlerini üzerine toplayan Samsung yine oldukça dikkat çeken bir akıllı telefonla kullanıcıların karşısına çıkacak. Galaxy Grand On’u pi

Samsung Galaxy Grand On inceleme ve özellikleri

Samsung akıllı telefonlarda yine bombayı patlattı: Galaxy Grand On

Son dönemde piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarla dikkatlerini üzerine toplayan Samsung yine oldukça dikkat çeken bir akıllı telefonla kullanıcıların karşısına çıkacak. Galaxy Grand On’u piyasaya sürmeye hazırlanan Samsung’dan önce  bu yeni telefonun özellikleri sızdırıldı. Teknik özellikleri ile orta sınıf olduğu söylenen Galaxy Grand On’u bu haberin detayında inceleyerek özelliklerine bakabilirsiniz.

Samsung akıllı tefonlar üzerindeki çalışmalarına ara vermeden devam ederken son olarak Galaxy Grand On üzerine yoğunlaştı. Sızan bilgilere göre telefonun özellikleri de netleşti. A, E ve J serileri ile başarılı bir ivme kazanan Samsung, amiral gemi modellerinin yanı sıra Grand On gibi giriş – orta seviye telefonlar çıkarmayı da ihmal etmiyor

glaxy-grand-on.jpg

Galaxy Grand On Özelikleri

Galaxy Grand On özellikleri ile gün ışığına çıktı. 720p HD çözünürlüğe sahip olacak cihaz 5.1 ekranla piyasaya çıkacak. Cihazın işlemci hızı ise çift çekirdekli bir işlemciyle 1.2 GHZ olacak. Bu modelde 1 GB ram ve 8 Gb dahili depolama alanı olacağı belirtildi.

Cihaz; 8 mp arka kamera ve 5 mp ön kameraya sahip. 8.5mm inceliğinde olacağı söylenen telefon Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle piyasaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem