Samsung Galaxy A5 yenileniyor

Yeni Samsung Galaxy A5, SM-A510M model numarasıyla adlandırılmış durumda. Cihazda 720 x 1280 piksellik çözünürlüğe sahip bir ekran bekleniyor. BU ekranın boyutunun ya 5 inç ya da 5.2 inç olacağı tahmin ediliyor. Telefon henüz TENAA’dan sertifika almadığı

Samsung Galaxy A5 yenileniyor

Yeni Samsung Galaxy A5, SM-A510M model numarasıyla adlandırılmış durumda. Cihazda 720 x 1280 piksellik çözünürlüğe sahip bir ekran bekleniyor. BU ekranın boyutunun ya 5 inç ya da 5.2 inç olacağı tahmin ediliyor. Telefon henüz TENAA’dan sertifika almadığı için ekran hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz.

Ekran dışında Galaxy A5 modelinde 8 çekirdekli bir Exynos yongası, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi detaylar bekleniyor. Bu telefonun Samsung Pay destekleyen en uygun fiyatlı akıllı telefon olması bekleniyor. Tabii bunun için NFC ve parmak izi okuma sensörü gerekiyor.

Galaxy A5’in arka tarafında 13 MP, ön tarafında ise 5 MP çözünürlüğe sahip kameralar, 2900 mAh kapasiteli bir batarya ve metal tek parça gövdeli yapı yine beklentiler arasında. Cihazın 2016’d satışa çıkması, Aralık ayında ise duyurulması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem