Samsun'dan 'Bonomo' geçti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Kulübü tarafından “OMÜ Medya Ödülleri” kapsamında düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinde Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan “Can Bonomo” bir konser verdi.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Kapal

Samsun'dan 'Bonomo' geçti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gençlik Kulübü tarafından “OMÜ Medya Ödülleri” kapsamında düzenlenen kültür ve sanat etkinliklerinde Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan “Can Bonomo” bir konser verdi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen konsere katılan binlerce öğrenci, Can Bonomo’nun söylediği parçalara hep bir ağızdan eşlik etti.
Türkiye’yi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil edecek olan Can Bonomo, zengin ve müzikal olarak çok renkli sahnesi ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserde basın mensuplarının sadece fotoğraf çekmesine izin verildi:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem