Samsun'daki faciaya 7 gözaltı!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu 5 kişinin öldüğü, 11 kişinin de yaralandığı Eti Bakır Samsun İşletmesi'ndeki olaya ilişkin 7 kişinin gözaltına alındığını, 3 kişinin de arandığını söyledi. Ali Yeldan, yaptığı

Samsun'daki faciaya 7 gözaltı!


Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu 5 kişinin öldüğü, 11 kişinin de yaralandığı Eti Bakır Samsun İşletmesi'ndeki olaya ilişkin 7 kişinin gözaltına alındığını, 3 kişinin de arandığını söyledi.
 
Ali Yeldan, yaptığı açıklamada, aralarında Eti Bakır Samsun İşletme Müdürü, yapılan çalışmanın ihalesini alan taşeron firmanın yetkilisi, kontrol görevlisi ve vinç operatörünün de bulunduğu 7 kişinin gözaltına alındığını, 3 kişi hakkında da yakalama kararı çıkarıldığını kaydetti.
 
Olay sonrası işçi sağlığı ve iş güvenliği uzmanlarından oluşan 4 kişilik heyet oluşturulduğunu dile getiren Yeldan, ''Olay yerinde tespit ve incelemeler yapıldı. Yaralılarla birlikte 46 işçi ve vefat eden işçilerin yakınlarının beyanları alınıyor'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem