Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu. 12 Ocak 2016

Samsun'da jandarma ve polis tarafından 3 ilçede yapılan uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi ise aranıyor.

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu. 12 Ocak 2016

Samsun'da jandarma ve polis tarafından 3 ilçede yapılan uyuşturucu operasyonunda 17 kişi gözaltına alınırken, 3 kişi ise aranıyor.
Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Bafra ilçe merkezli, "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu işleyen şahıslara yönelik yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde Bafra, 19 Mayıs ve Alaçam ilçelerinde belirlenen adreslere aynı anda operasyon düzenlendi.

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen 19 şüphelinin yakalanması ve suç unsuru malzemelerin ele geçirilmesi maksadıyla, İl Jandarma İstihbarat Şube, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Kaçakçılık Şubesi (KOM), Bafra Jandarma ve emniyet ekiplerinin katılımıyla yapılan operasyonlarda Bafra ilçesinde 16 adreste 15 şüpheli, 19 Mayıs ilçesinde 3 adreste 3 şüpheli, Alaçam ilçesinde 2 şüpheli olmak üzere toplam 20 kişinin gözaltına alınması için baskın yapıldı.

Aramalarda 48 adet extacy hap, 6 fişek sentetik cannabinol (bonzai), uyuşturucu madde içme aparatı içerisinde yaklaşık 15 gram esrar maddesi, 650 TL para, 1 tomar uyuşturucu madde içme kağıdı, 5 adet uyuşturucu madde içme aparatı, 3-4 gram kenevir tohumu, yaklaşık 2-4 gram esrar maddesi, 2 adet kuru sıkı tabanca, 45 adet 9 mm. tabanca fişeği boş kovanı ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.A., A.V., M.E., S.G., A.U., A.Ş., C.Y., N.Ş., E.K., T.Y.D., Ş.İ., E.S., S.K., M.T., N.G., T.K., E.S., isimli şüphelilerin jandarmada sorguları devam ederken, firari 3 şüphelinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler