Samsunda boğulan Yusuf'un kardeşinin feryatları yürek dağladı

Olay dün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kız kardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye baş

Samsunda boğulan Yusuf'un kardeşinin feryatları yürek dağladı
Olay dün Atakum İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. Yusuf Ozan Genç ailesi ve yakınlarıyla birlikte deniz kenarına geldi. Kız kardeşi Kardelen Genç ve diğer aile biriyleri ile denize giren Genç, bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Çevredekiler dalgalı denizde yardım etmek istedi. Ancak başarılı olamayınca Yusuf Ozan Genç gözden kayboldu. 
 
İhbar üzerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı dalgıçlar ile Sahil GÜvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri denizde kaybolan Yusuf Ozan Genç’i botla ve deniz dibine dalarak yaklaşık 4 saat süresince arama çalışmalarını sürdürdü ancak sonuç alınamadı. Yakınlari gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada kıyıda bekleyen Yusuf Dzan Genç’in kız kardeşi Kardelen Genç gözyaşları arasında, "Ağabeyim ne olursun çık gel. Kumbaramı seninle paylaşacam. Birazdan ağabeyim çıkıp gelecek ve ’şaka yaptım’ diyecek" diye ağıt yaktı. 
 
GENCİN CESEDİ BULUNDU 
 
Genç’in cesedi akşam saatlerinde olay yerinden 500 metre ileride sahile vurmuş halde vatandaşlar tarafından bulundu. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler