Samsun yolunda bakın nasıl yakalandılar

İstanbul'dan Samsun'a gelen bir otomobilde yapılan aramada eroin, bonzai ve extacy hap ile yakalanıp adliyeye sevk edilen 1'i bayan 4 kişi savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Edinilen bi

Samsun yolunda bakın nasıl yakalandılar

İstanbul'dan Samsun'a gelen bir otomobilde yapılan aramada eroin, bonzai ve extacy hap ile yakalanıp adliyeye sevk edilen 1'i bayan 4 kişi savcı tarafından tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getirileceği bilgisini alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 55 VJ 758 plakalı otomobili takibe aldı. İlkadım ilçesi Samsun-Ankara karayolu Derecik mevkisinde durdurulan otomobilde yapılan aramada, 4 adet extacy uyuşturucu hap, 1 paket bonzai ve 21 adet 6.35 mm çaplı tabanca mermisi ele geçirildi. Otomobilde bulunan Ö.Y.'nin üzerinde 5 paket eroin, İ.D. adlı kızın üzerinden 5 paket eroin ve V.Y.'nin üzerinden ise 1 paket eroin ve 1 adet sahte 100 liralık banknot yakalandı.

Olayla ilgili D.T. (25), Ö.Y.(25), V.Y. (22) ve İ.D.(20) gözaltına alındı. Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan D.Y., Ö.Y. İ.D., ve V.Y. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade verip tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 4 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler