Samsun Asayiş Müdürü öldü

Samsun Polisevi Spor Salonu'nda spor yaparken kalp krizi geçiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Samsun Polisevi'nin spor salonunda koşu yaparken bir anda yere yığılan Asayiş Şube Müdürü P

Samsun Asayiş Müdürü öldü

Samsun Polisevi Spor Salonu'nda spor yaparken kalp krizi geçiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Samsun Polisevi'nin spor salonunda koşu yaparken bir anda yere yığılan Asayiş Şube Müdürü Polat, mesai arkadaşları tarafından en yakın hastaneye kaldırıldı.

Özel Samsun Medicana Hastanesi Acil Servisi'ne alınan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Polat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın duyulmasının ardından başta İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik olmak üzere çok sayıda polis hastaneye akın etti. Sinan Polat'ın ölümü ailesi ve mesai arkadaşlarını gözyaşına boğdu.

Yaklaşık 3 yıldır Samsun'da görev yapan ve birbirinden başarılı operasyonlara imza atan Sinan Polat'ın Emniyet Müdür Yardımcılığı sınavlarına hazırlandığı ve bu yıl terfi beklediği öğrenildi. 

Daha önce Trabzon ve Çanakkale'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 3 kız babası Polat'ın naaşının Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak törenin ardından memleketi Erzurum'da toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem