Saldırı sonrasında son durum!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürlüğüne ait binalara yapılan saldırının en ince ayrıntısına kadar araştırıldığını söyledi.Atalay, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir dinlenme tesisinde düzenlenen "Keskin Buluşması" adlı toplantı öncesin

Saldırı sonrasında son durum!

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürlüğüne ait binalara yapılan saldırının en ince ayrıntısına kadar araştırıldığını söyledi.

Atalay, Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir dinlenme tesisinde düzenlenen "Keskin Buluşması" adlı toplantı öncesinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara Dikmen'de Emniyet Genel Müdürlüğüne ait binalara yapılan saldırıyla ilgili soru üzerine Atalay, "Bu konuda açıklamalar yapıldı. Saldırı en ince ayrıntısına kadar araştırılıyor" dedi.

Keskin ilçesinin gelişmesi ve kalkınması amacıyla düzenlenen toplantı, Keskinli siyasetçiler, iş adamları, sanayiciler, bürokratlar, yazarlar, akademisyenler ve sanatçıların katılımıyla gerçekleştiriliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler