Şaka yaptı 17 kişi hastanelik oldu!

Kayseri’de bir ilköğretim okulunda sınıfa dökülen naftalinden yayılan kokudan etkilenen 17 öğrenci, zehirlenme belirtisiyle hastanelik oldu.Olay, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda saat 18.00 sıralarında meydana g

Şaka yaptı 17 kişi hastanelik oldu!

Kayseri’de bir ilköğretim okulunda sınıfa dökülen naftalinden yayılan kokudan etkilenen 17 öğrenci, zehirlenme belirtisiyle hastanelik oldu.

Olay, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 7’inci sınıf öğrencisi bir kişi beden dersi öncesi sınıflarında naftalini toz haline getirip, döktü. Beden dersinden sonra sınıfa giren öğrenciler, yayılan kokudan etkilendi. Mide bulantısı ve başdönmesi gibi zehirlenme belirtisi gösteren öğrenciler için okula ambulans çağrıldı. Öğrenciler ambulanslarla çeşitli hastanelere götürüldü. 17 öğrenci ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem