Sahte reçete operasyonu: 12 gözaltı

Bursa merkezli 5 ilde gerçekleştirilen sahte reçete operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "devleti zarar uğratmak ve resmi evrakta sahteci

Sahte reçete operasyonu: 12 gözaltı

Bursa merkezli 5 ilde gerçekleştirilen sahte reçete operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "devleti zarar uğratmak ve resmi evrakta sahtecilik" suçundan 5 farlı ilde operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 4'ü doktor 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, doktor, eczane mumessilleri ve kendi adlarına sahte reçete kestiği belirlendi. Ayrıca çoğu doktor 18 kişinin de ifadesine başvuruldu. Kan hastalıklarının tedavisinde kullanılan pahalı ilaçların usulsüz yollarla reçete edildiği, sahtekarlığın da 7 milyon lira civarında olduğu iddia ediliyor. 12 şüphelinin emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem