Sahte rakıyı nasıl temin ettiğini anlattı

İçtiği sahte rakıdan zehirlenen ve ölümden dönen Serkan Okansoy yaşadıklarını anlatı. Sahte rakıyı bakkal gibi küçük bir yerden 5 TL'ye aldığını kaydeden Okansoy, bir süre sonra görme duyusunu kaybetmeye başladığını ve nefes problemi yaşayınca polis yardı

Sahte rakıyı nasıl temin ettiğini anlattı

İçtiği sahte rakıdan zehirlenen ve ölümden dönen Serkan Okansoy yaşadıklarını anlatı. Sahte rakıyı bakkal gibi küçük bir yerden 5 TL'ye aldığını kaydeden Okansoy, bir süre sonra görme duyusunu kaybetmeye başladığını ve nefes problemi yaşayınca polis yardımıyla hastaneye gittiğini söyledi.

İstanbul'da çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesiyle gündeme oturan sahte rakı tehlikesi sürüyor. Çok sayıda kişinin yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürerken adete ölümden dönen Serkan Okansoy isimli vatandaş, yaşadıklarını ve sahte rakıyı nereden temin ettiğini anlattı.

Ölümden döndüğünü ifade eden Okansoy, hastaneye gelir gelmez tedavi amaçlı kendisine rakı içirdiklerini belirterek, "Gelir gelmez gerçek rakı içirdiler. Zorla içtim. Tedaviye başladılar. Diyalize çıkardılar" dedi.

"BAKKAL GİBİ BİR YERDEN 5 TL'YE ALDIM"

Rakıyı bakkal gibi bir yerden temin ettiğini kaydeden Okansoy, "Sahte rakıyı herkesin aldığı yerden aldık. Bakkal gibi bir yer. Tezgah altı satılan. Bulgaristan'dan geliyor diyorlar. Ucuz 5 TL. 2 senedir içiyoruz. Bir ara 5 gün kayboldu. Kaybolduğu an arkadaşları da aradım. Sonra gittim kendim de aldım. Nefesim daralmaya başladı. Herkesin yüzüne maske var gibi bembeyaz görmeye başladım. Ambulansı aradım. Gözüm görmediği için yanlış aramışım. Sonra polisi aradım. Onlar götürdü beni" diye konuştu.

"BEN 2 ŞİŞE İÇTİM ERKEN DAVRANDIĞIM İÇİN KURTULDUM"

"Ben 2 şişe içtim erken davrandığım için kurtuldum" diyen Serkan Okansoy, "Çok şanslıyım. Direkten döndüm, Allah yardım etti. Normal şişede satıyorlar. Üzerine de bandrol koyuyorlar. Beni zehirleyende tentürdiyot kokusu vardı. Ben 2 şişe içtim erken davrandığım için kurtuldum. Kesinlikle sahte rakı içmeyin. Şu anda sağlık durumum iyi. En son kan aldılar" dedi.

Okansoy'un kızı Işıl Ökten ise, "Babam şanslıydı. Uyuyacakmış uyumamış. Kendisi zaten aramış polisi. Çok şanslı bence. Tecrübeli olmuş artık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler