Sahte rakı yine can aldı

İzmir'de sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a çıktı. İzmir'de bir marketten aldıkları sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılanlardan 54 yaşındaki Gürkan Tapınç da, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'n

Sahte rakı yine can aldı

İzmir'de sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 9'a çıktı.

İzmir'de bir marketten aldıkları sahte rakıdan içtikten sonra fenalaşıp hastaneye kaldırılanlardan 54 yaşındaki Gürkan Tapınç da, tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Tapınç'ın ölüm haberi ise yakınlarını üzüntüye büyük boğdu. Adamın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Sahte rakı nedeniyle ise daha önce 8 kişi hayatını kaybetmişti. Ölüme neden oldukları gerekçesiyle bugüne kadar düzenlenen operasyonlarda da 19 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem