Sahte rakı faciasında gözaltı sayısı 19 oldu

11 kişinin ölümüne neden olan sahte rakı faciasıyla ilgili yapılan operasyonda 4 kişi daha gözaltına alındı. Faciayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 19'a çıktı.İstanbul'da 11 kişinin ölümüne neden olan sahte rakı olayıyla ilgili polisin operasyonl

Sahte rakı faciasında gözaltı sayısı 19 oldu

11 kişinin ölümüne neden olan sahte rakı faciasıyla ilgili yapılan operasyonda 4 kişi daha gözaltına alındı. Faciayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 19'a çıktı.

İstanbul'da 11 kişinin ölümüne neden olan sahte rakı olayıyla ilgili polisin operasyonları sürüyor. Çeşitli ilçelerde yapılan operasyon sonucu toplam 15 kişi gözaltına alınmıştı. Sahte rakı üreticilerini yakalamaya yönelik çalışmalarına devam eden polis, dün akşam Küçükçekmece'de operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda M.Ü., M.D., S.G. ve H.B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin birinin sahte rakı ürettiği diğer 3 kişinin ise aracılık yaptığı öğrenildi. Son operasyonla sahte rakı faciasıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 19'a çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler