Sahte içkide yeniden tutuklama!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 Rus rehberin ölümüyle sonuçlanan olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakılan 3 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.Olayın yaşandığı "Orkan 5" adlı teknede yapılan incel

Sahte içkide yeniden tutuklama!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 Rus rehberin ölümüyle sonuçlanan olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakılan 3 kişi hakkında tutuklama kararı çıktı.

Olayın yaşandığı "Orkan 5" adlı teknede yapılan inceleme sonrasında, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda polis ekiplerince gözaltına alınan ve çıkartıldıkları mahkemece kefaletle serbest bırakılan 3 kişi ile ilgili mahkeme kararına savcılık tarafından itiraz edildi. Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'nın yaptığı itirazı değerlendiren Bodrum Asliye Ceza Mahkemesi, kefaletle serbest bırakılan ve teknede barmen olarak çalıştıkları öğrenilen S.S, S.S ve tekneyi işleten şirketin ortaklarından F.K hakkında tutuklama kararı verdi.

Kararın çıkmasının ardından Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 3 kişinin yakalanması için çalışma başlattığı bildirildi. Bodrum'da Rus rehber grubu tekneyle gezintiye çıkmış, hastalanan rehberler çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan 21 kişiden 4'ü Antalya, Denizli ve Moskova'da hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler