Sahte Doktordan cinsel saldırı ve şantaj! Adana haber

Adana'da kendini doktor olarak tanıtıp üniversiteli genç kızla birlikte olduğu ve parasını aldığı ileri sürülen kişi hakkında,"nitelikli cinsel saldırı, şantaj, yağma ve hakaretten" 27 yıl hapis istemiyle 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Kendisini

Sahte Doktordan cinsel saldırı ve şantaj! Adana haber

Adana'da kendini doktor olarak tanıtıp üniversiteli genç kızla birlikte olduğu ve parasını aldığı ileri sürülen kişi hakkında,"nitelikli cinsel saldırı, şantaj, yağma ve hakaretten" 27 yıl hapis istemiyle 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Kendisini doktor olarak tanıtıp üniversite öğrencisi N.T. ile birlikte olan Mustafa Ö. (41) genç kızın şikayetçi olması üzerine tutuklanmıştı.

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı.

İddianameye göre, üniversite öğrencisi N.T.'nin annesinin geçtiğimiz yaz aylarında bir rahatsızlığı nedeniyle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Burada kendisini doktor Berkan S. olarak tanıtan ve beyaz önlük giyen Mustafa Ö., N.T.'nin yanına gelerek hastanedeki işlemleri sırasında yardımcı olabileceğini söyledi. Genç kız ile Ö. bir süre telefonda görüşmeye başladı. Bir süre sonra Mustafa Ö., üniversite arkasında bulunan çalılık alana götürdüğü N.T.'yi taciz etmeye başladı. N.T.'nin engel olması üzerine Mustafa Ö., "Öperken görüntüleri çektim. Bu görüntüleri ailene gösteririm. Benimle ilişkiye girmeye mecbursun" diyerek tehdit etti.

Bunun üzerine korkuya kapılan N.T., Ö. ile cinsel ilişkiye girdi. N.T. bir süre sonra ailesinin yaşadığı Hatay'a döndü. Burada da genç kızı rahat bırakmayan Mustafa Ö., "Benimle ilişkiye gireceksin. Yoksa görüntüleri internete yüklerim. Seni de aileni de rezil ederim" diyerek şantajlarına devam etti. N.T. Adana'ya gelerek Ö. ile tekrar ilişkiye girdi. Mustafa Ö., bu sefer N.T.'nin cüzdanında bulunan 30 TL'sini aldı. Mustafa Ö.'nün tehditlerinden kurtulmak isteyen N.T. telefon numarasını değiştirdi. N.T.'nin yeni telefon numarasına ulaşan Ö., şantajlarına devam ederek, "Benim yanıma geleceksin. Gelirken bana 300 TL para getireceksin. Hem benimle hem de arkadaşımla beraber olacaksın" dedi.

Genç kızın bu isteği geri çevirmesi üzerine Ö. "Her şey için çok geç. Artık internete yolluyorum. Hoşçakal sana demiştim" diye SMS attı. Bunun üzerine genç kız, Ö.'ye parayı hazırladığını Adana'ya geleceğini söyledi. Şantajların devam edeceğini anlayan genç kız, polisi arayarak yardım istedi. Buluşma yerine gelen Mustafa Ö., polisler tarafından gözaltına alındı.

Tutuklu yargılanan Mustafa Ö.'nün ise ifadesinde N.T.'den hoşlandığı için kendisini doktor olarak tanıttığını belirterek, "Sonra birbirimize aşık olduk, buluşmaya başladık. Bir kez kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdik. Kendisinden 30 TL borç para aldım. Kendi rızası dışında herhangi bir tehdit ya da şantaj yapmadım. Telefon görüşme kayıtlarındaki tehdit ifadeleri kız beni terk etmesin diye söyledim" diye savunma yaptığı öğrenildi.

Savcı, Mustafa Ö. hakkında, "nitelikli cinsel saldırı, şantaj, yağma ve hakaret" suçlarından 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler