Sahipsiz bavul panik yarattı!

Ordu'da Karadeniz Sahil Yolu kenarına bırakılan şüpheli bavul paniğe sebep olurken, fünye ile patlatılan bavuldan elbise çıktı. 

Sahipsiz bavul panik yarattı!

Olay, Altınordu ilçesi Belediye Kavşağı'nda Karadeniz Sahil Yolu kenarında meydana geldi. Karayolu kenarında kaldırıma bırakılan şüpheli bavulu gören vatandaşlar polise haber verdi. Çantada bomba olabileceği ihtimalini değerlendiren polis ekipleri, kaldırımı ve Karadeniz Sahil Yolu'nu tek taraflı olarak trafiğe kapatarak, çevrede güvenlik önlemi aldı. Çevredeki meraklı vatandaşlar ise telefonlarının kameraları ile olayı görüntülemeye çalıştı.

ŞÜPHELİ BAVULDAN ELBİSE ÇIKTI

Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı ekipler, çevre güvenliği alındıktan sonra özel giysilerini giyerek, şüpheli çantanın yanına gitti ve düzenek yerleştirdi. Kontrollü bir şekilde fünye ile patlatılan çantadan, elbise çıktı. Olayın ardından Karadeniz Sahil Yolu ve kaldırım, araç ve yaya trafiğine tekrar açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler