Şahin'den Karayılan açıklaması

 İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, terörist Marat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin, "İsmi aynı, soyadı farklı olan bir başka terörist, terör yöneticisinin yakalanmasıyla ilgili bir haber karışıklığı var" dedi.Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nden

Şahin'den Karayılan açıklaması

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, terörist Marat Karayılan'ın yakalandığı iddialarına ilişkin, "İsmi aynı, soyadı farklı olan bir başka terörist, terör yöneticisinin yakalanmasıyla ilgili bir haber karışıklığı var" dedi.

Şahin, AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörist Karayılan ile ilgili haberlerle ilgili Bakan Şahin, "Yeni bir gelişmemiz yok. Yansıyan haberler var. İsmi aynı, soyadı farklı olan bir başka terörist, terör yöneticisinin yakalanmasıyla ilgili bir haber karışıklığı var" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın terör konusundaki açıklamalarının anımsatılması üzerine Şahin, "Sert değil, Sayın Başbakanın her zamanki tavrı" dedi. Başbakan Erdoğan'ın terörle mücadele konusunda Ramazan sonrasını işaret ettiğinin söylenmesi üzerine Şahin, "Ramazan sonrası, öncesi, her an gerekli tedbirler alınır. Ama Ramazan sonrası da, yine kendine göre ilave tedbirler alınır. Ramazanın ay olarak taşıdığı özelliğe bağlı herkes günlük programını gözden geçirir. Güvenlikte de mümkünse Ramazanın özelliğine uygun tutum ve tedbirler geliştirilebilir" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin 'Sürpriz operasyon olabilir mi' sorusuna Şahin, "Bizim dosyamız hep dolu" karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem