"Sağlık çalışanına el kaldıran...!''

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Sakın hekimlere ve sağlık çalışanlarına el kaldırmayın, eğer onlara kim el kaldırırsa karşısında beni bulur” dedi.Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yapılan 100 yataklı devlet hastanesinin açılışına katılan Sağlık Bak

"Sağlık çalışanına el kaldıran...!''

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, “Sakın hekimlere ve sağlık çalışanlarına el kaldırmayın, eğer onlara kim el kaldırırsa karşısında beni bulur” dedi.

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yapılan 100 yataklı devlet hastanesinin açılışına katılan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, hastanenin sağlık çalışanlarının güler yüzlü olmasını temenni ettiğini belirtti. Müezzinoğlu, “Sağlıkta 11 yıldır milletimizin memnuniyetini hep birinci sırada tuttuk, milletimizin memnuniyeti hekim arkadaşlarımızın fedakarlığında gizlidir. Hemşire, ebe ve sağlık çalışanlarımızın fedakarlığında saklıdır. Onlara yanlış yapmayın, onlara kem gözle bakmayın, onlara sert söz söylemeyin, onlara el kaldırmayı sakın denemeyin, hekimlerimize, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza kim el kaldırırsa karşısında beni bulur. O zaman asla ama asla hoş görmem” diye konuştu.

Müezzinoğlu, “Bu yüz yataklı mimarisi ile estetiği ile fiziki altyapısıyla teknolojik donanımıyla, odalarıyla, laboratuarlarıyla, ameliyethaneleriyle, yoğun bakımlarıyla son derece çağdaş ve modern hastanenin Babaeski hemşerilerimize ve bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 2002 yılından beri 76 milyon insanımızın sağlık alanından hakkaniyetli bir şekilde yararlanmasını sağladık” dedi.

“2023’TE DÜNYANIN EN BÜYÜK İLK 10 EKONOMİSİ ARASINDA YER ALMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bakan Müezzinoğlu, Türkiye’yi büyük önderin vasiyet olarak söylediği muasır medeniyet seviyesindeki yolculuğa, cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılında dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına sokacaklarını dile getirerek, "Kim ne derse desin, kim bu milletin önüne tuzaklar kurarsa kursun, hangi tezgahları kurarsa kursun, hangi karanlık güç odaklarıyla pazarlık yaparsa yapsın, biz pazarlığımızı milletle yaptık, milletle yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Bir tek imzayla 9 milyar dolarlık kamu özel işbirliğiyle 24 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin imzasını atabiliyoruz” diyen Bakan Müezzinoğlu, “Çünkü biz milletin partisiyiz, milletle beraber yürüyoruz, milletin imkanlarını millete tahsis ediyoruz. Halkçıyım, ulusalcıyım ve milliyetçiyim diyenler, kimlerle pazarlık yapıyor, kimlerin yanında yürüyor, kimlerin kuyusuna su taşıyor. Benim Trakyalı hemşehrilerim bunları iyi görmeliler. İster şu dünya görüşü mensubu olsun, ister bu dünya görüşünün mensubu olsun, yaşam felsefesi ne olursa olsun, bunu zenginlik bilerek 76 milyon insanımızın yarının daha iyi edebilmek adına daha iyi çalıştık” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, 30 Mart akşamının tuzak ve yandaşlık yapanlara milletin ders vereceği bir akşam olacağını söyledi. Müezzinoğlu, konuşmaların ardından hastanenin açılışını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem