Sağlık Bakanı'ndan hemşirelere müjde

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu , maliyeden 2 bin hemşire almak için kadro tahsisi aldıklarını belirterek, "Gerek Sağlık Bakanlığı 'na ve üniversite hastanelerimize, gerekse özel sektörde ciddi ihtiyaç var. Ama biz daha çok bakanlık olarak üniversite has

Sağlık Bakanı'ndan hemşirelere müjde

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu , maliyeden 2 bin hemşire almak için kadro tahsisi aldıklarını belirterek, "Gerek Sağlık Bakanlığı 'na ve üniversite hastanelerimize, gerekse özel sektörde ciddi ihtiyaç var. Ama biz daha çok bakanlık olarak üniversite hastanelerimizde hemşire alımları ile ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere akşam saatlerinde Kırklareli'ne geldi. Vali Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı'na ve üniversite hastaneleri ile özel sektörde hemşire ihtiyacı olduğuna belirterek, "Maliyeden 2 bin kadro tahsisi alındı. Bu 2 bin hemşirenin gerek sağlık bakanlığına ve üniversite hastanelerimize, gerekse özel sektörde ciddi ihtiyaç var. Ama biz daha çok bakanlık olarak üniversite hastanelerimizde hemşire alımları ile ihtiyaçları karşılamaya çalışacağız" dedi.

Gazetecinin seçim barajıyla ilgili sorusunu cevaplandıran Bakan Müezzinoğlu, barajın aşağı çekilmesinin gündemlerinde olmadığını ifade ederek, "Meclisimiz Ekim ayında açılacak. Partilerin görüşleri, anayasa çalışmaları yaz ayında devam ediyor. Onlar bitsin bir görelim. Bütün partilerin yetki kurulları değerlendirmeleri yapar, süreç içinde Meclis'e gelince değerlendirilir. Milletvekili olarak benim ne de bakanlığımızın böyle bir gündemi yok" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler