Sağanak yağmur heyelana neden oldu

Karabük'te şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle bir servis minibüsü hasar görürken, Karabük-Zonguldak karayolunda ulaşım tek şeride düştü.Kente öğlen saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran sağanak yağış sonucu Karabük-Zongul

Sağanak yağmur heyelana neden oldu

Karabük'te şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle bir servis minibüsü hasar görürken, Karabük-Zonguldak karayolunda ulaşım tek şeride düştü.

Kente öğlen saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran sağanak yağış sonucu Karabük-Zonguldak karayolu Fatih Mahallesi yakınlarında meydana gelen heyelanda yaklaşık 50 metreden yola tonlarca ağırlığında kayalar düştü. Kaya parçaları, yoldan geçen Ramazan Bağbaşı yönetimindeki 78 S 5021 plakalı servis minibüsüne de isabet ederek maddi hasara neden oldu. Servis şoförü Ramazan Bağbaşı, her şeyin bir anda olduğunu ve araçta yolcular olduğunu söyleyerek, kazayı ucuz atlattıklarını belirtti.

Trafik polisleri heyelan nedeniyle yolda tedbir alırken, Karayolları ekipleri tek şeridi kapanan yolun ulaşıma açılması için çalışma başlattı.

Sağanak yağmur heyelana neden oldu

Sağanak yağmur heyelana neden oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem