Sağanak yağış 7 köyü ulaşıma kapattı

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde etkili olan sağanak yağış ulaşımı olumsuz yönde etkilerken, bazı ev ve işyerlerini su bastı.Edinilen bilgiye göre, ilçede aşırı yağışlar nedeniyle 7 köy yolunda ulaşım yönünden aksamalar yaşanırken, ilçe merkezinde bazı ev v

Sağanak yağış 7 köyü ulaşıma kapattı

Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde etkili olan sağanak yağış ulaşımı olumsuz yönde etkilerken, bazı ev ve işyerlerini su bastı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede aşırı yağışlar nedeniyle 7 köy yolunda ulaşım yönünden aksamalar yaşanırken, ilçe merkezinde bazı ev ve işyerlerinin alt katlarını su bastı.

Bölgeye çok sayıda iş makinesi sevk edilirken, Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdür V. Ömer Kıratlı, 11 arama kurtarma personeli ve 3 arama kurtarma aracıyla ilçeye gelerek çalışmalara katıldı.

Yağış yüzünden kapanan bazı yollarda araçlar mahsur kalırken, yapılan çalışmanın ardından araçlar kurtarılarak yollar tekrar ulaşıma açıldı.

Öte yandan, ilçede bugün de etkili yağış beklenirken, bazı köy yollarının açma çalışmaları sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler