Sadaka kutusu hırsızları kamerada

Silivri'de unlu mamuller satan bir iş yerine tatlı almak bahanesiyle gelen 4 kişi, iki ayrı sadaka kutularını aynı gün içinde çaldılar. Çalma anını iş yeri güvenlik kameraları an be an kayıt altına aldı. Olay, Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde unlu mam

Sadaka kutusu hırsızları kamerada

Silivri'de unlu mamuller satan bir iş yerine tatlı almak bahanesiyle gelen 4 kişi, iki ayrı sadaka kutularını aynı gün içinde çaldılar. Çalma anını iş yeri güvenlik kameraları an be an kayıt altına aldı.

Olay, Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde unlu mamul satışı yapılan bir iş yerinde meydana geldi. 3 liralık tatlı alma bahanesiyle iş yerine gelen 4 kişi iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak yanlarında getirdikleri poşetin içerisine tezgah üzerinde bulunan sadaka kutusunu çalıyor. Aynı gece iş yerine gelen aynı şahıslardan biri yüzünü kapatıp yine tezgah üzerinde bulunan diğer sadaka kutusunu çalarak iş yerinden hızla uzaklaşması iş yeri güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntüleniyor.

Sadaka kutularından ilkinin çalındığı yaklaşık 2 saat sonra fark eden iş yeri sahibi Bozan Akcan ,ikinci sadaka kutusunun da çalınmasına isyan ederek "İlkinde herhangi bir şey yapmadım ancak ikincisini de çalınca durumu polise aktardım.Sadaka kutusuna tenezzül edece kadar ,bizim çocuklarımız yoldan çıkmışlar,bu insanlar aç kalmışlar demek ki sadaka kutusuna tenezzül edecek kadar duruma düşmüşler.Bilmiyorum artık bizim sonumuz ne olacak. Ben parasında değilim, muhtaçlara yardım için toplanan paraların çalınmasını hayretler içerisinde karşıladım"dedi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anlarında, dükkana müşteri kılığında gelen hırsızlar satıcıyı oyalıyor. Satıcıyı bir süre oyalayan hırsızlar bir anlık boşluktan yararlanıp yanlarında getirdikleri poşete tezgahta bulunan sadaka kutusunu koyuyor. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem