Saat yoğun tempoya yorgun düştü

 Uyku düzeninin bozulduğu belirtilen oyuncunun sete yorgun geldiği ve sağlığının bozulduğu iddia edildi. vdizisinden sonra Los Angeles'ta kendini dinlenmeye çeken Beren Saat hızlı bir şekilde setlere geri döndü. İntikam adlı diziyle uzun bir aradan sonra

Saat yoğun tempoya yorgun düştü

 

Uyku düzeninin bozulduğu belirtilen oyuncunun sete yorgun geldiği ve sağlığının bozulduğu iddia edildi.
 
vdizisinden sonra Los Angeles'ta kendini dinlenmeye çeken Beren Saat hızlı bir şekilde setlere geri döndü. İntikam adlı diziyle uzun bir aradan sonra hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun, yoğun çalışma saatleri yüzünden yorgun düştüğü belirtildi.
 
SAĞLIĞINDAN ENDİŞE EDİLİYOR
 
Setten arda kalan kısımda da kendine ve sevdiklerine vakit ayırmaya çalışan başarılı oyuncunun uykusuz günler geçirdiği iddia edildi. Sete yorgun halde geldiği için performansının da düşmeye başladığı öğrenilen Saat'in vücudunun bu tempoya iflas etmesinden korkuluyor. Rolü için dövüş dersleri alan oyuncunun yoga ve pilatesle vücudunu dinç tutmaya çalışsa da sette fiziksel olarak bitkin durduğu da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem