Rüzgar Çetin tutuklandı

İstanbul Beşiktaş'ta gece saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in idaresindeki lüks otomobil, kontrolü yitirilince, karşı istikametten gelen polis aracı ile çarpıştı. Kazada araçtan yola savrulan polis memuru ş

Rüzgar Çetin tutuklandı

İstanbul Beşiktaş'ta gece saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in idaresindeki lüks otomobil, kontrolü yitirilince, karşı istikametten gelen polis aracı ile çarpıştı. Kazada araçtan yola savrulan polis memuru şehit olurken, yanındaki meslektaşı ise yaralandı.

TUTUKLANDI

Kazayı yara almadan atlatan Rüzgar Çetin ise gözaltına alındı. Rüzgar Çetin'in emniyetten elleri kelepçeli olarak çıkarıldığı görüldü. Kendisini bekleyen basın mensuplarına çok üzgün olduğunu söyleyen Çetin'in yapılan kontrolde 0,93 promil alkollü çıktığı öğrenildi.

İfadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilen Çetin, "bilinçli ve taksirle bir kişinin ölümüne, bir kişinin yaralanmasına yol açmak" suçlamasıyla tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler