Rüzgar Çetin kararı şok etti!

Rüzgar Çetin beraat etti. Çetin'in istifası sosyal medyada büyük tepki topladı

Rüzgar Çetin kararı şok etti!

Alkollü şekilde araç kullanırken bir polis aracına çarparak bir polisi şehit eden bir polisi de yaralayan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin tahliye edildi. Rüzgar Çetin'in beraat etmesi sosyal medyada büyük tepki topladı. Hem ünlü isimler hem de vatandaşlar tepki gösterirken "Parası olanın her suçu işlemeye hakkı var mı?" soruları soruldu.

İstanbul Beşiktaş'ta geçtiğimiz Ocak ayında bir polis memurunun şehit olduğu bir polisin de yaralandığı kazada yargılanan Rüzgar Çetin'in tahliyesine karar verildi.

Mahkeme 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği Rüzgar Çetin'in tutuklu kaldığı süre, aldığı ceza miktarı ve mağdurların şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle ve cezaevinde bulunduğu 8 aylık süreyi gözönünde bulundurarak oy çokluğu ile tahliyesine karar verildi.

Savcı, yaptığı kazada polisi şehit eden Rüzgar Çetin'in 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak suçundan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapsini istedi. Mütaalasını isteyen savcı Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin ise devamını istedi. Mahkeme heyeti cezaevindeki tutukluluk süresini gözönünde bulundurarak tahliye dedi.

Celse arası şikayetinden vazgeçen şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz ile kardeşleri Mehmet Akif ve Zafer Mustafa Alagöz de duruşmaya gelmedi.

SOSYAL MEDYADA "RÜZGAR ÇETİN" OLAY OLDU!

Rüzgar Çetin'in tahliye kararı sosyal medyada da Türkiye ve dünya gündemine oturdu. Karara sosyal medyadan da birçok kullanıcı tepki gösterdi. İşte o tepkilerin bazıları:


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem