Rusya'ya Trabzon'da koruma...

Haber61 – Haber Servisi – Rusya’nın Suriye’de bulunan Türkmen bölgesine saldırması kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Operasyonlar neticesinde birçok Türkmen soydaşımız hayatını kaybederken bir kısmının ise yaralandığı ifade ediliyor.  Suriye ordusu ile bi

Rusya'ya Trabzon'da koruma...

Haber61 – Haber Servisi – Rusya’nın Suriye’de bulunan Türkmen bölgesine saldırması kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Operasyonlar neticesinde birçok Türkmen soydaşımız hayatını kaybederken bir kısmının ise yaralandığı ifade ediliyor.  Suriye ordusu ile birlikte hareket eden Rus birlikleri Türkmen dağını ele geçirerek Bayırbucak bölgesini ele geçirmeyi planlıyor.

KONSOLOSLUKLARDA ÖNLEM ARTTI

Operasyonlar ise Türkiye’de sert bir şekilde protesto ediliyor. Türkiye’de bulunan Rusya Federasyonuna ait konsolosluklar ve elçiliklerde ise geniş güvenlik önlemi alındığı bilgisine ulaşıldı. Başta Ankara, İstanbul ve Trabzon olmak üzere Türkiye’de bulunan tüm Elçilik ve konsolosluklar polis ekipleri ile koruma altına alındı.

TRABZON’DA ÖNLEM ALINDI

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, Ortahisar İlçesinde bulunan Rusya Federasyonuna ait Konsoloslukta da geniş güvenlik önlemleri aldığı dikkatlerden kaçmadı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Konsolosluk önünde 50’ye yakın polis 24 saat esasına göre nöbet tutarak olası saldırılara karşı önlem aldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem