Rusya'da art arda patlamalar!

Moskova'nın kuzeyindeki Zorge caddesinde, içinde garajların bulunduğu bir binada 3 patlamanın meydana geldiği belirtildi.   3 PATLAMA MEYDANA GELDİ   Cumhuriyet'in haberine göre, Rusya'nın başkenti Moskova'nın kuzeyinde, garajların yer aldığı bir binada 3

Rusya'da art arda patlamalar!
Moskova'nın kuzeyindeki Zorge caddesinde, içinde garajların bulunduğu bir binada 3 patlamanın meydana geldiği belirtildi.
 
3 PATLAMA MEYDANA GELDİ
 
Cumhuriyet'in haberine göre, Rusya'nın başkenti Moskova'nın kuzeyinde, garajların yer aldığı bir binada 3 patlama meydana geldi.
 
20 GARAJ YANDI
 
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Moskova'nın kuzeyindeki Zorge caddesinde, içinde garajların bulunduğu bir binada 3 patlamanın meydana geldiği belirtildi.
 
Halihazırda 20 garajın yandığı ifade edilirken, yangının 150 metrekarelik alana yayıldığı kaydedildi.
 
PATLAMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR
 
Olay yerinde itfaiye ve kurtarma ekiplerinin çalışmalara devam ettiği, patlamaların nedeninin de araştırıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem