Rusya savaş gemileri Akdeniz'de

 Rus donanmasına ait 3 savaş, bir nakliye gemisi ile bir kurtarma römorku, Süveyş Kanalı'ndan Akdeniz'e giriş yaptı... Süveyş Kanal İdaresi'nden alınan bilgiye göre, Kızıl Deniz'den gelen "Panteleyev", "Fotiy" ve "Peresvet" adlı savaş gemileri ile kurtarm

Rusya savaş gemileri Akdeniz'de

 

Rus donanmasına ait 3 savaş, bir nakliye gemisi ile bir kurtarma römorku, Süveyş Kanalı'ndan Akdeniz'e giriş yaptı...
 
Süveyş Kanal İdaresi'nden alınan bilgiye göre, Kızıl Deniz'den gelen "Panteleyev", "Fotiy" ve "Peresvet" adlı savaş gemileri ile kurtarma römorku "Pechenga" ve nakliye gemisi 'Nevelsky", Mısır ordusunun yoğun güvenlik önlemleri altında Süveyş Kanalı'ndan geçerek Akdeniz'e girdi.
 
Rusya Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Viktor Çirkov, daha önce yaptığı açıklamada, Akdeniz'de mevcut savaş gemilerini nükleer denizaltılarla takviye edebileceklerini söylemişti.
 
Rusya Savunma Bakanlığı da geçen ay, "Rusya, Akdeniz'deki menfaatlerini korumak amacıyla Büyük Okyanus Donanması'ndan bazı savaş gemilerini bölgeye yönlendirmiştir" açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler