Rusya'dan Türklere jest!

Yemekte dikkat çeken ayrıntı...

Rusya'dan Türklere jest!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya lideri Putin'in katıldığı heyetler arası çalışma yemeğinde masadaki tabaklarda iki liderin tokalaşma fotoğrafları yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ikili görüşmelerinin ardından heyetler arası çalışma yemeğine katıldı.

İKİ LİDERİN TOKALAŞMA KARELERİNİN OLDUĞU TABAKLAR KONULDU

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha sonra iki ülkenin heyetleri arasında düzenlenen çalışma yemeğine katıldı.

TABAK JESTİ

Yemekte konukların önüne iki liderin tokalaşma karelerinin olduğu tabaklar konuldu.

YEMEKTE BAKANLAR VE MİT MÜSTEŞARI DA VAR

Heyetler arası çalışma yemeğine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem