Rüşvet alan 2 Polis tutuklandı

Alınan bilgiye göre, ticaretle uğraşan ve hakkında ''kız kaçırma'' suçundan yakalama kararı olan Tuncay U, Tarabya Polis Merkezine başvurarak, evine gelen Murat N. ve Talip Ç. adlı polis memurlarının, gözaltına alınmaması karşılığında kendisinden 20 bin l

Rüşvet alan 2 Polis tutuklandı

Alınan bilgiye göre, ticaretle uğraşan ve hakkında ''kız kaçırma'' suçundan yakalama kararı olan Tuncay U, Tarabya Polis Merkezine başvurarak, evine gelen Murat N. ve Talip Ç. adlı polis memurlarının, gözaltına alınmaması karşılığında kendisinden 20 bin lira istediklerini öne sürdü.

Tuncay U, yakınlarından aldığı 14 bin lirayı verdiği polis memurlarının, 5 bin liralık senet imzalattıktan sonra evden ayrıldıklarını iddia ederek, şikayetçi oldu.

Konuyla ilgili çalışma başlatan Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, polis memurları Murat N. ve Talip Ç'yi gözaltına aldı.

Hassas Bölgeler Koruma Şube Müdürlüğünde görev yapan Talip Ç. ile Koruma Şube Müdürlüğünde görevli Murat N, emniyetteki işlemlerinin ardından Sarıyer Adliyesine sevk edildi.

İki polis memuru, çıkarıldıkları mahkemece ''rüşvet almak'' ve ''görevi ihmal'' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem