Rus mankene 'tecavüz' tuzağı

 Yönetmen Y. E.'nin, Taksim'de film çekmek bahanesiyle buluştuğu Rus manken Olesia B.'yi "Rol göstereceğim," diye evine götürüp birlikte olmaya zorladığı öne sürüldü.ÇIĞLIK ATTI , KOMŞU KURTARDIİddialara göre karşılık bulamayınca genç mankeni darp edip bo

Rus mankene 'tecavüz' tuzağı

 Yönetmen Y. E.'nin, Taksim'de film çekmek bahanesiyle buluştuğu Rus manken Olesia B.'yi "Rol göstereceğim," diye evine götürüp birlikte olmaya zorladığı öne sürüldü.

ÇIĞLIK ATTI , KOMŞU KURTARDI
İddialara göre karşılık bulamayınca genç mankeni darp edip boğazına bıçak dayayan Y. E., mankenin çığlıklarını duyan bir komşusunun müdahalesi üzerine yakalandı. SABAH'ın ulaştığı belgelere göre ilginç olay şöyle gelişti: Yönetmen Y. E. ve mankenlik yapan Olesia B. bir film çekimi görüşmesi için buluştular. Y. E., güzel mankeni oturduğu eve götürdü. Evde yakınlaşmak için senaryo çıkartıp rol göstermeye çalıştı. Olesia B., Türkçe bilmediği için hiçbir şey anlamadığını söyledi ve evden gitmek istedi. Y. E. el kol hareketleriyle Olesia B.'yi evden bir şeyler alıp sete gideceklerini söylemeye çalıştı. Daha sonra Y. E. senaryo kâğıdını aldı ve güzel mankenin yanına oturup ona dokunmaya başladı. Olesia B., yönetmeni itip cep telefonundan nişanlısını aramak istediği sırada Y. E., Olesia B.'nın eline vurup telefonu elinden düşürdü. Evden gitmek isteyen güzel mankenin önünü kesip bunu engellemek isteyen Y. E, genç mankeni yatağa itti. Olesia B., Y. E.'nin yüzüne vurarak kapıya doğru koşup kaçmaya çalıştı. Y. E., kapıyı kapatıp Olesia B.'yi yeniden yatağa attı ve bir bıçak alıp Olesia B.'nın boğazına dayadı. Bu sırada Olesia B.'nin bağırarak yardım istemesi üzerine yoldan geçen mahalleli bir kadın evin açık olan camından olayı gördü. Y.E. bunun üzerine bıçağı bıraktı, Olesia B. de, kaçarak kurtuldu.

POLİSE ŞİKâYET ETİ
Polis merkezine giderek şikâyetçi olan güzel manken, yönetmen Y. E. hakkında "cinsel saldırıya teşebbüs" ve "kişiyi hürriyetten yoksun kılma" suçlaması ile dava açılmasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem