Rus kızları bu Türk'e hayran!

Müziği ile Rusya'da şöhreti yakaladıktan sonra birçok Rus şehrinde sahneye çıkan Adil Karaca'nın konserleri, genç kızların sanatçı ile fotoğraf çektirme yarışına dönüyor.Rusya'ya 7 yıl önce gelen, müziği ile Rusya, Ukrayna, İsrail ve Azerbaycan'da kendisi

Rus kızları bu Türk'e hayran!

Müziği ile Rusya'da şöhreti yakaladıktan sonra birçok Rus şehrinde sahneye çıkan Adil Karaca'nın konserleri, genç kızların sanatçı ile fotoğraf çektirme yarışına dönüyor.

Rusya'ya 7 yıl önce gelen, müziği ile Rusya, Ukrayna, İsrail ve Azerbaycan'da kendisinden söz ettiren, kendi yaptığı besteler ve Rus sanatçılar ile gerçekleştirdiği düetler ile Rusya'da şöhreti yakalayan Adil Karaca, bu mutluluğun tarif edilemeyeceğini söyledi. Sahneye çıktığı her kentte sokaklara asılan billboardlarda posterlerini görmenin kendisini gururlandırdığını ama en çok da Türkçe bilmemelerine rağmen şarkılarına eşlik etmeye çalışan hayranlarının kendisini 'Türk' diye çağırmasından mutlu olduğunu söyledi. Şarkılarını sahne yerine genellikle hayranları ile iç içe söylemekten mutlu olduğunu belirten Karaca, hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini hiçbir zaman kırmadığını ama bunun zaman zaman şarkılarını söylerken zorlanmasına neden olduğunu dile getirdi.

Konser sonrası bu ilginin kulis odasına da taştığını belirten Adil Karaca, müziğin dil farklılığını, kültür farklılığını ortadan kaldırdığını söyledi. Adil Karaca, Rusya sokaklarında billboardlarda kendi resimlerini görmenin nasıl bir duygu olduğunun sorulması üzerine şunları söyledi: "Aslında bu sırf benim açımdan değil, ben sonuçta burada güzelim Türkiye'mi temsil ediyorum. Bir Türk sanatçısının Rusya sokaklarında afişleri, radyolarında şarkılarının çalınması, televizyonlarda kliplerinin dönmesi, yine Rus kanalarından gelen programlara çıkma teklifleri inanılmaz bir duygu. Ben bunu anlatamam. Ayrıca Rusya, Ukrayna ve Azerbaycan'dan birçok sanatçıdan düet teklifi alıyorum bu da beni çok mutlu ediyor." Türkiye'de de bir şeyler yapmayı çok arzuladığını belirten Adil Karaca, programının yoğunluğundan dolayı buna fırsat bulamadığını, hatta Rusya'nın en popüler televizyon kanalında yayınlanacak bir dizi filimden de rol teklifi geldiğini ancak kendisinin sadece müzik kariyeri yapmayı arzuladığı için bunu da çevirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem