Rize'ye yeni vali! Erdoğan Bektaş kimdir?

Bu gece Resmi Gazetede Valiler Kararnamesi açıklandı. Kararnamede valisi değişen iller arasında Rize de yer aldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın yerine Manisa'da görev yapan Erdoğan Bektaş atandı.   ERDOĞAN BEKTAŞ KİMDİR?       1960 Yılında Zonguldak'ta ha

Rize'ye yeni vali!  Erdoğan Bektaş kimdir?
Bu gece Resmi Gazetede Valiler Kararnamesi açıklandı. Kararnamede valisi değişen iller arasında Rize de yer aldı. Rize Valisi Ersin Yazıcı'nın yerine Manisa'da görev yapan Erdoğan Bektaş atandı.
 
ERDOĞAN BEKTAŞ KİMDİR?
 
 
 
1960 Yılında Zonguldak'ta hayata gelen Erdoğan Bektaş , ilk ve orta öğrenimini Trabzon Tonya'da , Liseyi Trabzon'da, Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlamıştır. İstanbul'da avukatlık yapan Bektaş, Aynı zamanda hakimlik stajı yapmıştır.   
 
Erdoğan Bektaş Hangi Görevlerde Bulunmuştur?
 
İstanbul Valiliği Kaymakam Adaylığı, Söğüt, Aliağa Kaymakam vekilliği, Mut, Karaçoban, Kurtalan, Osmaneli, Manyas, Söğütlü Kaymakamlığı, Elazığ ve Kırşehir Vali Yardımcılığı, İnegöl Kaymakamlığı, Üsküdar Kaymakamlığı, Muş ve Kastamonu Valiliği görevlerinde bulunan Eski Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, 1 Haziran 2016 tarihli Valiler Kararnamesi doğrultusunda Rize Valiliği Görevine atanmıştır.
 
3 Çocuk Babası Erdoğan Bektaş
 
Rize Valisi Erdoğan Bektaş Evlidir ve 3 çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler