Rizeli vatandaş alacağını böyle istedi

Pastane işletmeciliği yapan Selahattin Erbay, 9 yıl önce borç verdiği parayı ödemediğini iddia ettiği Medet Kurt'u protesto etmek için ilginç bir yola başvurdu. Erbay hazırlattığı tabelanın üzerine, "9 yıl önce sana 1 aylığına verdiğim para 39.604.14 TL o

Rizeli vatandaş alacağını böyle istedi

Pastane işletmeciliği yapan Selahattin Erbay, 9 yıl önce borç verdiği parayı ödemediğini iddia ettiği Medet Kurt'u protesto etmek için ilginç bir yola başvurdu. Erbay hazırlattığı tabelanın üzerine, "9 yıl önce sana 1 aylığına verdiğim para 39.604.14 TL oldu. Ben borcumdan dolayı 150 m2 evimi yok pahasına satarken sen önce diyaliz hastanesi, sonra oğullarına 3 apartman dairesi ve köyde ev yapmak için arazi aldın. Sen paramla para kazanırken ben sefillik çektim. Aile huzurum bozuldu. Perişan oldum, icraya verdiğim halde üzerine hiçbir şey olmadığından paramı alamadım ve şu an psikolojik tedavi görüyorum. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, Valimizden, Emniyet Müdürümüzden ve Cumhuriyet Başsavcımızdan mektupla yardım istedim ama yardım alamadım" diyerek yaşadığı sıkıntıları anlattı. Tabelanın altında da, "Seni dünyaya rezil edeceğim, Allah'tan zerre kadar korkuyorsan lütfen paramı öde" yazısına yer veren Selahattin Erbay, "Allah'ını seviyorsan lütfen paramı ver, rica ediyorum" yazılı tişört giydi.


Cumhuriyet Meydanı'na gelen ve çevredekilerin şaşkın bakışları altında açıklama yapan Erbay, borç para verdiği kişiden 9 yıldır alacağını tahsil edemediğini belirterek, "Parayı bir süre sonra geri istedim fakat alamadım. Yargıya başvurdum, icra takibi başlattım ancak üzerine kayıtlı mal varlığı olmayınca bir sonuç alamadım. Paramı alamadığım için bunalıma girdim, psikolojik tedavi görmeye başladım. Şimdi borçlarımdan dolayı ben icralık oldum" diye konuştu.

Bu arada Erbay'ın tabelada Medet Kurt olarak açık şekilde belirttiği kişinin adını tişörtünde "Medet K..." olarak yazması dikkat çekti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler