"Rizeli olmanın farkını yaşadım "

Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu CHP'de, eski eşi Aylin Kotil de Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na aday oldu.RİZELİ OLMANIN AJANTAJLARINI YAŞADIMSeçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Kotil, Vatan'dan verdiği röpo

"Rizeli olmanın farkını yaşadım "

Mustafa Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu CHP'de, eski eşi Aylin Kotil de Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na aday oldu.

RİZELİ OLMANIN AJANTAJLARINI YAŞADIM

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Kotil, Vatan'dan verdiği röportajda "Rize kökenli olmanın avantajları oldu. Kadınlar "bizim kızımız" diye sahip çıkıyor" dedi.

İşte Aylin Kotil'in açıklamalarındaki o bölüm;

Siz siyasete girmeye nasıl karar verdiniz?

Ben siyasetçilere karşı büyük güvensizlik olduğunu gördüm. Siyasetçiyim demek istemiyorum. Önce güven önemli. Ben hizmete geliyorum. 2 dönem belediye başkanlığı yapıp, burada kalıcı işler yapmak amacım.

Beyoğlu ve Kasımpaşa'da Rize kökenli olmak avantaj oldu mu?

Oldu. Kasımpaşa'da bunu yaşadım. Kadınlar "bizim kızımız" diye sahip çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler