Rize'den giderken kaçırılan astsubayın babasından çağrı

Tunceli'de, teröristler tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey'in babası ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, oğlunun serbest bırakılması için İnsan Hakları Derneği (İHD) Tunceli Şubesi'ne başvuruda bulundu. Rize Jandarma Komut

Rize'den giderken kaçırılan astsubayın babasından çağrı

Tunceli'de, teröristler tarafından kaçırılan 22 yaşındaki Astsubay Semih Özbey'in babası ve Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, oğlunun serbest bırakılması için İnsan Hakları Derneği (İHD) Tunceli Şubesi'ne başvuruda bulundu.

Rize Jandarma Komutanlığı'nda 3 ay önce göreve başladığı öğrenilen Astsubay Semih Özbey (22), dün öğleden sonra Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından kaçırıldı. Kaçırılan oğlunun serbest bırakılması için İHD Tunceli Şubesi'ne başvuruda bulunan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, herkesten oğlunun serbest bırakılması için girişimlerde bulunmasını istedi.

3 kız, 1 erkek çocuğu sahibi olduğunu ve eşinin kanser tedavisi gördüğünü anlatan Özbey, "Oğlum, 3 ay önce göreve başlamıştı. Bayram için Rize'den özel aracıyla Tunceli'ye gelirken yolu kesilerek alınmış. Ben Malatya Ticaret Borsası Başkanıyım. Uzun yıllardır barış için Türkiye'nin huzuru için çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Ben, bütün insanlardan herkesten çocuğumun bir an önce ailesine kavuşması konusunda destek istiyorum. İki bayramı bir arada yaşamak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem