Rize'de PKK'lı hükümlü ölü bulundu!

Rize'nin Kalkandere İlçesi L Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan PKK'lı bir mahkum kalmakta olduğu odasında ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, olay Rize'nin Kalkandere İlçesi'nde bulunan L Tipi Cezaevi'nde meydana geldi. Ceza evinde, "Hakları kullanmaktan yok

Rize'de PKK'lı hükümlü ölü bulundu!

Rize'nin Kalkandere İlçesi L Tipi Cezaevi'nde yatmakta olan PKK'lı bir mahkum kalmakta olduğu odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Rize'nin Kalkandere İlçesi'nde bulunan L Tipi Cezaevi'nde meydana geldi. Ceza evinde, "Hakları kullanmaktan yoksun bırakma, suç işleme amacı ile kurulan örgüte üye olma" suçları ile hükümlü bulunan ve PKK'lı olduğu öğrenilen Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Cemal Özkan (51) koğuşunda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak yapılan ilk incelemede Özkan'ın geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. PKK'lı mahkumun kesin ölüm sebebinin anlaşılabilmesi için cesedi Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem