Rize’de bin araçlık teröre tepki konvoyu

Rize'de toplu taşıma kooperatifleri, bin araçtan oluşan 4 kilometre uzunluğunda bir konvoy oluşturarak terör olaylarını kınadı.Rize'de toplu taşıma kooperatifleri, son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek ve terörle mücadele eden güvenlik biriml

Rize’de bin araçlık teröre tepki konvoyu

Rize'de toplu taşıma kooperatifleri, bin araçtan oluşan 4 kilometre uzunluğunda bir konvoy oluşturarak terör olaylarını kınadı.

Rize'de toplu taşıma kooperatifleri, son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek ve terörle mücadele eden güvenlik birimlerine moral vermek için bin araçlık konvoy oluşturdu. Türk bayrakları ile süslenen araçlar, yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda bir konvoy oluşturdu. Rize'nin doğusundaki Fındıklı ilçesinden Karadeniz Sahi Yolu üzerinden hareket eden konvoy, Ardeşen, Pazar ve Çayeli ilçelerini geçip 55 kilometrelik mesafe sonunda Rize şehir merkezine giriş yaptı. Konvoydaki sürücüler, yol boyunca klaksonlarını çalarak teröre tepkilerini gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem