Rize'de baba, oğlunu öldürdü

 Rize'nin Çayeli ilçesinde bir baba, küçük yaşta evlatlık aldığı oğlunu silahla öldürdü.Edinilen bilgiye göre; olay, gece geç saatlerde ilçeye bağlı Eskipazar Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. A.K (48) ile oğlu A.K (24) arasında bilinmeyen bir neden

Rize'de baba, oğlunu öldürdü

 

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir baba, küçük yaşta evlatlık aldığı oğlunu silahla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre; olay, gece geç saatlerde ilçeye bağlı Eskipazar Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. A.K (48) ile oğlu A.K (24) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba A.K., oğlu A.K.'ya tabanca ile ateş etti. Kafasından yaralanan A.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Baba A.K. olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı. 

Vatandaşlar ölen gencin küçük yaşta A.K tarafından evlatlık olarak alındığını ve son zamanlarda aralarında sıkça tartışma yaşandığına dikkati çektiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler