Rize milletvekili; Soma'da terör...

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası ile ilgili, "İnşallah bu yaşananlar terör olayı değildir" dedi. Bir açıklama yapan Milletvekili Bayraktar, "Acı olayın tecelli ediş şekli tüm Türkiye’yi yasa boğm

Rize milletvekili; Soma'da terör...
AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası ile ilgili, "İnşallah bu yaşananlar terör olayı değildir" dedi.
 
Bir açıklama yapan Milletvekili Bayraktar, "Acı olayın tecelli ediş şekli tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur. Bu acı olayda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarıma Allah rahmet diliyorum. Bu acı olayların yaşanması, tüm kurumları derinden sarsmıştır" dedi.
 
"Bugün hâlâ ilkel yöntemlerle madencilik yapılmaktadır, hâlâ yerdeki rayların üzerinden çalışmalar yürütülmektedir" diyen Bayraktar, "Yaşanan bu olayların karsısında ’kaderdir’ deyip yan gelip yatmak bizim görevimiz değildir. Bu olayın vardiya zamanı ve enerji sektöründeki gelişmelerle aynı zamanlara gelmesini, yaşamış olduğum tecrübelerle değerlendirdiğimde aklıma farklı şeyler getiriyor ve beni farklı düşünmeye sevk ediyor. İnşallah bu yaşananlar terör olayı değildir. Bende bu kanaat oluşuyor ancak tabii ki asıl neden yetkili kurumların yapacak olduğu incelemeler sonucunda çıkacaktır. 284 kişinin aynı yerde aynı anda hayatını kaybetmesi tabii ki Allah’ın takdiridir ancak Allah der ki ’sen tedbirini al’. İnşallah yaşanan olaylar bir kazadır ama aklıma başka şeyler gelmiyor değil. Her müjdeli haberin ardından enerjiye karşı duyarlılıkların olduğu bu dönemlerde bu olayların gerçekleşmesi düşündürücüdür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem