Rize demokrasi nöbetinde

Rize'de halk sokakta

Rize demokrasi nöbetinde
3’üncü gününe giren Demokrasi Nöbeti’nde Rizelier saat 19.00 itibariyle yeniden Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu. 

Rize merkez ve ilçelerinde binlerce kişi sokaklara dökülerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ‘Demokrasi Nöbeti’ ile destek verdi.

Bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından meydanlarda tutulmaya başlanan Demokrasi Nöbeti, Rize’de 3’üncü gününde yoğun katılımla devam etti. Rize Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrileri burada kurulan büyük led televizyondan gelişmeleri takip ederek Erdoğan’a destek vermeye devam etti.

Mehter marşlarına eşlik eden Rizeliler, ‘Recep Tayyip Erdoğan’, ‘Dik dur eğilme bu millet seninle’ , ‘Fetö idam’ şeklinde sloganlar attı. Polis, halkın toplandığı meydanlarda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Toplanan vatandaşlara seslenen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın da dile getirdiği gibi meydanları boş bırakmamaya devam edeceğiz. İnşallah şafak sökünceye kadar nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. İstanbul’da gerçekleşen şehit cenazelerimizi takip ettik. Cumhurbaşkanımızı ağlatanları güldürmeyeceğimizi, Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyeceğimizi Rize Cumhuriyet Meydanı’ndan bir kez daha haykırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler