Rize'deki olayda yeni gelişme: 4 kişi...

Rize'de yaşanan silahlı saldırı olayının sonrasında bugün Trabzon'da 4 kişi gözaltına alındı.

Rize'deki olayda yeni gelişme: 4 kişi...
Rize'nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde meydana gelen silahlı saldırı sonrası olayın failleri delilleri yaktığı ortaya çıktı.

Edinilem bilgiye göre; 33 RV 875 plakalı araç ile birlikte kahveneye otomatik silahlar ile ateş eden şahıslar daha sonra gri renkli Lada marka araç ile olay yerinden uzaklaştı. Trabzon'un Hayrat ilçesinde gelen şahıslar Hayrat Köprüsünde kaçtıkları 33 RV 875 plakalı araç içerisinde bulunan deliller ile birlikte ateşe verdiler. Görgü tanıklarının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yarine Trabzon İl Jandarmadan takviye birlikler sevk edildi.

İl jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri araç içersinde inceleme yaparken aracın kullanılmaz hale geldiği tespit edildi. Aracı yakan şahıslar olay yerinden farklı bir araç ile kaçtıkları belirlendi.

Şüpheli şahısların kaçtığı düşünülen 4 farklı aracın yakalanması için ülke genelinde çalışma başlatıldı. Yomra ilçesinde ise bu sabah olaya şüpheli olarak karışan araçlardan biri durdurularak içerisinde yolculuk yapan 4 kişi gözaltına alınarak Jandarma komutanlığına sevk edildi.

Şahısların olay ile bağlantısının olup olmadığı henüz netlik kazanmazken şahısların Rize İl jandarma komutanlığına teslim edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler