Rıza Sarraf müşteki olarak ifade verdi

Rıza Sarraf, avukatı ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Burada 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren Savcı Ekrem Aydıner’in odasına çıkan Sarraf’ın “müşteki” sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. Sarraf’ın takip edildiği

Rıza Sarraf müşteki olarak ifade verdi

Rıza Sarraf, avukatı ile birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Burada 17 Aralık soruşturmasına takipsizlik kararı veren Savcı Ekrem Aydıner’in odasına çıkan Sarraf’ın “müşteki” sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. Sarraf’ın takip edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu ve bu kapsamda Savcı Ekrem Aydıner’e ifade verdiği öğrenildi. Sarraf’ın kimler tarafından takip edildiğini bilmediğini ancak takip edildiğini savcılığa ilettiği belirtildi.

Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Sarraf daha sonra avukatlarıyla birlikte ayrıldı. Otoparktan çıkan Sarraf basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem