Rihanna'nın yeni aşkı Lewis Hamilton

İngiliz gazetesi The Sun’ın iddiasına göre F1 pilotlarından Lewis Hamilton, ünlü şarkıcı Rihanna ile aşk yaşamaya başladı.Yıllardır yakın arkadaş olan ikili, aralarındaki bu sıcak bağı romantizme dönüştürmüş gibi...GİZLİ GİZLİ BULUŞUYORLARİkisine de çok y

Rihanna'nın yeni aşkı Lewis Hamilton

İngiliz gazetesi The Sun’ın iddiasına göre F1 pilotlarından Lewis Hamilton, ünlü şarkıcı Rihanna ile aşk yaşamaya başladı.

Yıllardır yakın arkadaş olan ikili, aralarındaki bu sıcak bağı romantizme dönüştürmüş gibi...

GİZLİ GİZLİ BULUŞUYORLAR

İkisine de çok yakın olan kaynakların söylentilerine göre çift, New York’ta gizlice bir restoranda buluşuyor. Aralık ayında İngiliz Moda Ödülleri’ne beraber katılan ikili, çok iyi anlaşan iki arkadaş olduklarını vurgulamıştı.

1_5573_1.jpg

Çifte yakın kaynakların söylentileri ise şöyle: “Onlar yıllardır flört ediyorlardı zaten. Her zaman birbirlerine sanılanın aksine farklı duygular ile bakıyorlardı. Sonunda bir araya gelebildiler.”

2_2148.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem