Reza Zarrab istifa etti

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili operasyon kapsamında tutuklanan Reza Zarrab, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği açıklandı.Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydı

Reza Zarrab istifa etti

Yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili operasyon kapsamında tutuklanan Reza Zarrab, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiği açıklandı.

Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada "20.06.2013 tarihli Olağan Genel Kurul kararıyla Yönetim Kurulu üyeliğimize seçilmiş bulunan Sn. Rıza Sarraf (Reza Zarrab), 06.01.2014 tarihinde, gördüğü lüzum üzerine,Yönetim Kurulu üyeliğimizden istifa etmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem